Vacante speciale – sejururi, chartere, circuiteVacante speciale – sejururi, chartere, circuite
Forgot password?

Vacanta in Phuket, Thailanda (02.01.2017)

Available Rooms

Asia
4 star
7 nights

Perioada: 02.01 – 10.01.2017 (9 zile / 7 nopti)

Va invitam sa incepeti anul cu o saptamana de relaxare intr-o locatie incredibil de frumoasa!
Insula Phuket este situata in sudul Thailandei, fiind cea mai mare insula a acestei tari. Plajele spectaculoase cu nisip alb si fin, golfurile linistite, apele limpezi si calde, padurile tropicale, hotelurile de marca, bucataria gustoasa si – nu in ultimul rand – shoppingul si viata de noapte, fac din aceasta insula un loc perfect pentru vacanta inceputului de an.

 

Ziua 1 (02.01) BUCURESTI – DOHA – PHUKET

Intalnire cu reprezentantul agentiei la aeroportul Otopeni la ora 10:10 in vederea asistentei la imbarcare pe cursa QATAR AIRWAYS spre Doha. Sosire la Doha la 17:45 si plecare spre Phuket la ora 20:15.

 

Ziua 2 (03.01) PHUKET

Sosire in Phuket la ora 06:45. Transfer si cazare in camera Premier la SWISSHOTEL RESORT PATONG 4* sau similar. Hotelul este situate in Patong, cea mai renumita statiune din insula.

 

Ziua 3 (04.01) PHUKET – Insula lui James Bond (excursie optionala)

Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala pe mare. Vom pleca dimineata la 07:30 de la hotel si ne vom imbarca pe un vas de mici dimensiuni la ora 08:30. La bordul vasului vom servi un mic dejun thailandez in timp ce vom primi detalii despre programul zilei. Vom naviga prin Parcul National Phang-Nga unde peisajul este spectaculos: formatiuni carstice si insule care par ca tasnesc din mare. Aici se afla si “Insula lui James Bond”, locul unde a fost filmata o parte din filmul “Omul cu pistolul de aur”, pelicula din celebra serie James Bond. Vom merge cu canoele prin padurea de mangrove – unica in lume – si vom vizita satul plutitor. Pranzul va fi servit pe vas. Dupa pranz, vasul va opri langa insula Naka unde vom avea timp liber pentru baie si plaja. Vom reveni la hotel in jurul orei 17:00.

 

Ziua 4 (05.01) PHUKET

Mic dejun. Astazi ne vom bucura de plaja, soare si de facilitatile oferite de hotel. Doritorii pot face o vizita la unul dintre centrele spa din statiune pentru a se bucura de un masaj thailandez sau de alte tratamente corporale.

 

Ziua 5 (06.01) PHUKET – Insula Phi Phi (excursie optionala)

Mic dejun. Considerata una dintre cele mai frumoase insule de pe glob, Phi Phi se afla la 50km distanta de Phuket si face parte din Parcul National Had Npparattara-Ko, alcatuit din sase insule. Peisajul abunda in stanci si pesteri, dar mai ales in plaje cu nisip, alb, fin, perfect. Cu ajutorul echipamentului de snorkeling pus la dispozitie pe vas vom putea admira si viata marina extrem de bogata din zona. Pranz pe vas. Vom reveni la hotel in jurul orei 17:30.

 

Zilele 6/7/8 (07.01/08.01/09.01) PHUKET

Mic dejun. Timp liber pentru plaja si cumparaturi. In Patong plaja are doi kilometri, nisipil este auriu si apa clara. Ispitele sunt peste tot: nuca de cocos proaspata, fructe exotice „ambulante” si masaj direct pe sezlong. Cei care nu vor sa stea la plaja, se pot aventura cu ski-jetul, la parasailing sau pot alege o pimbare pe stradute, in cautare de suveniruri. Preturile sunt foarte accesibile (mai ales dupa ce le negociati).

 

Ziua 9 (10.01): PHUKET – DOHA – BUCURESTI

Mic dejun dimineata devreme. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa QATAR AIRWAYS cu plecare la ora 09:25 spre Doha. Sosire la 12:30 si plecare spre Bucuresti la 14:10. Aterizare la Otopeni la ora 18:15.

 

Pret / persoana: 995 EURO (loc in camera dubla premier)

A treia persoana adulta in camera dubla (pat suplimentar): 975 EURO
Copil 2-12 ani (fara pat suplimentar): 850 EURO

 

SERVICII INCLUSE:

 • transport cu avionul Bucuresti – Phuket si retur cu compania QATAR AIRWAYS (schimbarea cursei la Doha);
 • 7 nopti cazare cu mic dejun in camere Premier la SWISSHOTEL RESORT PATONG 4* sau similar;
 • transferuri aeroport – hotel – aeroport;
 • asistenta turistica locala in limba engleza.

 

NU SUNT INCLUSE IN PRET:

 • taxele de aeroport 395 EURO/ persoana (pot suferi modificari);
 • taxa de viza si procesare acte: 35 EURO/ persoana;
 • bauturile alcoolice sau racoritoare la mese;
 • excursiile optionale;
 • asigurarea medicala;
 • asigurarea storno (polita de asigurare storno se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice),

 

GRUP MINIM:

20 persoane. Pentru un numar mai mic de participanti pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu consultarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

 

ACTELE NECESARE OBTINERII VIZEI (ATENTIE! Viza se obtine de la consulatul Thailandei din Bucuresti):

 • pasaport valabil minim 6 luni de la data incheierii calatoriei, cu minim 2 pagini libere
 • 1 fotografie recenta tip pasaport
 • talon de pensie sau adeverinta de salariat (in care sa se precizeze datele de identificare, numarul contractului de munca, data la care a fost eliberat, camera de munca la care a fost inregistrat si salariul net) sau extras de cont pentru persoanele fara loc de munca
 • adeverinta de la scoala (pentru elevi si studenti)
 • formular de viza completat.
  Agentia nu este raspunzatoare pentru cazul in care autoritatile ii refuza turistului aplicarea vizei. Obtinerea vizei nu necesita prezenta personala la sediul consulatului, insa acesta isi rezerva dreptul de a chema la interviu orice persoana care aplica pentru viza.

 

Amenities of Vacanta in Phuket, Thailanda (02.01.2017)

Guest Reviews (0 reviews)

Vacanta in Phuket, Thailanda (02.01.2017)

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

 • Business
 • Couples
 • Family
 • Friends
 • Solo