Vacante speciale – sejururi, chartere, circuiteVacante speciale – sejururi, chartere, circuite
Forgot password?

THE LIFECO ANTALYA – Program Detox

Available Rooms

Chartere Turcia
5 star
7 nights

The LifeCo este primul și unicul centru de sănătate, well-being/well-aging, prevenire și suport pentru stările de boală din Turcia și unul dintre puținele din lume de acest fel, venind în întâmpinarea nevoilor în creștere ale celor ce încearcă să prevină și să țină pasul cu maladiile provocate de stilul de viață modern la care cu toții suntem expuși.

The LifeCo vă vine în întâmpinare cu o abordare holistică 360°, ce include terapii anti-aging și de well-being, tratamente de prevenție pentru cancer și boli cronice, tratamente de înfrumusețare și desfătare, dar și terapii pentru spirit, toate în același pachet.

The LifeCo, cu abordarea sa SĂNĂTATE 360°, oferă participanților la programele sale oportunitatea de a a-și îmbunătății forma fizică, de a-și crește nivelul de energie și de a-și spori în final calitatea vieții.

 

SĂNĂTATE 360° înseamnă:

 • Well-Aging
 • Educație
 • Susținerea vindecării
 • Produse de suport
 • Mișcare și flexibilitate
 • Detoxifiere
 • Minte
 • Estetică
 • Spa
 • Reabilitare
 • Tratamente medicale personalizate
 • Nutriție

Well-being

Serviciile de well-being pe care Centrele The LifeCo le oferă se încadrează în trei mari categorii:

 • Scăderea nivelului de acumulare a toxinelor prin abordarea unui stilul de viață corect, sănătos.
 • Educarea în ce privește managementului toxicității cu ajutorul diverselor produse esențiale și complementare, pentru a preveni apariția problemelor de sănătate.
 • Furnizarea de terapii de suport, atunci când îmbolnăvirea deja s-a produs.

FILOSOFIA LIFECO ANTALYA

Poți fi mai sănătos fără a-ți compromite stilul de viață actual

Noi credem că oricine poate adopta un stil de viață mai sănătos, făcând alegeri corecte ce pot fi perfect integrate în viața sa normală de zi cu zi. The LifeCo se dorește a fi perceput ca o sursă de alegeri sănătoase, oferindu-le celor interesați instrumentele de care au nevoie pentru a-și corecta stilul de viață.

Sănătatea nu se reduce la “sănătos” și “nesănătos”

De-a lungul vieții, starea noastră de sănătate poate cunoaște suișuri și coborâșuri. Dacă am încerca să ilustrăm pe o scară de la 0 la 100 diferitele niveluri ale stării de bine pe care le experimentăm, vom constata că nivelul la care ne situăm la un moment dat este influențat de alegerile de stil de viață pe care le facem. Misiunea Centrelor LifeCo este aceea de a vă poziționa la un nivel superior pe această scală a sănătății ajutandu-vă să faceți alegeri cât mai bune cînd este vorba despre ce alimente mâncați, ce apă beți, ce aer respirați și cât de multă mișcare faceți.

 

THE LIFECO ANTALYA este deschis în cadrul hotelului de 5 stele, Akra Barut, introduce o abordare inovativă a ceea ce înseamnă well-being, sănătate, frumusețe, anti-aging, antrenamente și tratamente spa.

Viața modernă pe care o ducem ne oferă multe facilități, dar, în același timp ne daunează trupește și sufleteste. Regimul alimentar precar, stresul, proasta calitate a apei pe   care o bem, aerul poluat și slab oxigenat, sportul insuficient, hrana procesată și plină de aditivi, medicamentele inutile, radiațiile electromagnetice emise de telefoane, computere și alte dispozitive, detergenții, consumul de alcool și fumatul sunt doar câțiva dintre factorii negativi ce ne fac rău.

]Putem menține o stare de bine fizică și mentală încercând să evităm pe cât posibil impactul negativ al vieții moderne. The LifeCo Antalya, vă ajută să dobândiți un stil de viață mai sănătos prin nutriție, managementul stresului, detoxifiere trupească și mentală, antrenamente și terapii de vindecare naturală.

La finele programului vă veți cunoaște noul „EU”, mai sănătos, mai energic, rejuvenat și mai sigur pe sine ca niciodată până acum. Dupa ce veți experimenta pe viu schimbările și marile beneficii, nu veți mai dori să renunțați la noul stil de a fi și de a trăi.

 

Detalii program detox:

Programul detox include: toate bauturile detox, supele si ceaiurile din plante, clase de yoga si meditatie in fiecare zi, 1 sedinta (15 min.) consultatie medicala, 2 sedinte (30 min. fiecare) de analize corporale, teste rapide efectuate de specialisti dieteticieni si in nutritie ( la inceputul si la sfarsitul programului de detoxifiere), accesul in zona de spa (Turkish bath, infrared sauna, steam room, traditional sauna), sedinte zilnice de yoga si meditatie, accesul la piscina interioara si exterioara, acces zilnic la centrul de fitness, exercitii fizice in fiecare dimineata, oxygen terapia (20 min), terapia Turbosonic Vibration Therapy (30 min), terapia Biofotonica ( 25 min), Magneto Terapia   ( 15 min), Luminette Light Therapy ( 20 min.) Angel of water (curatarea colonului fara asistenta medicala) – in cadrul Master Detox, set produse LifeCo (reviste, instrumente pentru curatarea pielii si limbii), sedinte zilnice de informare in vederea continuarii unei vieti sanatoase.

 

Se poate opta pentru 2 programe detox:

-master detox

-green detox

 

Master Detox

 

Programul Master Detox este cel mai rapid si mai eficient program de detoxifiere.

Este un program ce se poate desfasura pe o perioada intre 4 si 21 zile, fiind bazat pe sucuri de fructe si legume. Pe parcursul acestul program se vor servi diverse amestecuri de sucuri pentru detoxifiere cu probiotice si alte suplimente nutritive, la intervale regulate. De asemenea, se pot consuma cantitati nelimitate de ceaiuri din plante si supe de legume. La sfarsitul programului de detoxifiere, se vor constata imbunatatiri remarcabile ale aspectului fizic, cresterea nivelului de energie al organismului , precum si imbunatatirea starii psihice.

Durata standard a acestui program este de 7 zile, pe parcursul carora se vor servi  diverse sucuri si nutrienti necesari organismului, astfel incat nu se va simti senzatia de foame chiar daca nu se consuma hrana solida. Lipsa consumului de hrana solida va da organismului o sansa pentru relaxarea si curatarea colonului, a sangelui , a sistemului limfatic si va ajuta la regenerarea interna a colonului. Ficatul , care in mod normal este ocupat cu digestia de 3 pana la 6 ori/ zi va avea timp pentru a se relaxa, la fel ca si pancreasul care, in lipsa hranei solide, nu va mai produce insulina necesara.  Astfel, pe masura ce organismul nu este asaltat de noi toxine, va avea timp sa le elimine pe cele déjà acumulate. Procesul natural de detoxifiere va fi stimulat si prin activitati aditionale , cum ar fi tehnicile de respiratie, cursuri de yoga, sauna, masaj,  curatarea colonului si a pielii. Rezultatele se vor observa in cel mai scurt timp, printr-o buna functionare a organelor interne si o piele cu aspect intinerit si stralucitor.

Participantii care aleg un program mai mare de 7 zile vor remarca pierderi   substantiale in gretutate, datorita diverselor activitati si sporturi practicate( inot, yoga, etc)

Program orientativ Master Detox

08.00 – amestec de sucuri

08.00-09.30 – cursuri de yoga si meditatie

08.00-20.00 – colema ( ½ ora)

09.30 – suc din iarba de grau si alte verdeturi

09.30 – informare asupra programului

12.30 – verdeturi cu  sare de Himalaya

15.30 – suc  din iarba de grau si alte verdeturi

21.30 – verdeturi in amestec cu probiotice

In prima zi a programului , la ora 08.00 va avea loc prezentarea pe larg a intregului program.

Daca este necesara deplasarea inafara centrului detox, se vor lua sucurile si verdeturile necesare spre a se urma programul stabilit. Este recomandata participarea la cursurile de yoga si meditatie. Masajele terapeutice si folosirea zilnica a baii turcesti si saunei vor accelera procesul de detoxifiere. Clientii programului detox beneficiaza de 20% reducere din tarifele masajelor terapeutice ( ozon terapia, colon hidroterapia, etc) – se pot obtine informatii detaliate asupra acestor terapii de la specialistii complexului detox.

La finalul programului de detoxifiere se vor primi recomandari si indicatii asupra vitaminelor si enzimelor ce trebuiesc consumate pentru a mentine starea de sanatate a organismului.

 

 

Green Detox

 

Acest program este recomandat persoanelor care nu doresc sa experimenteze colon hidroterapia sau celor care déjà au un stil de viata sanatos si doresc sa-si mentina controlul asupra sanatatii organismului.

Pe parcursul acestui program, se vor consuma cu precadere legume alkaline precum spanacul, telina sau castravetii. Deasemenea, acest program poate fi urmat pe o perioada de 4 pana la 7 zile ca si dieta pre sau post  Master Detox.

Datorita continutului ridicat de clorofila din legumele si plantele care stau la baza acestui program, continutul de oxigen din sange va inregistra cresteri semnificative iar datorita faptului ca organismul nu va fi oboist de procesul digestive, acesta va avea timp sa se curete, sa se vindece si sa se reinnoiasca.

Program orientativ Green Detox

08.00 – sucuri verzi

08.00-09.30 – cursuri de yoga si meditatie

09.30 – informare asupra programului

09.30 – sucuri alcaline , suc din iarba de grau si alge

11.00 – un pahar cu apa alcalina si supa detoxifianta

12.30 – alcalinizare

14.00 – un pahar cu apa alcalina si supa detoxifianta

15.30 – sucuri alcaline , suc din iarba de grau si alge

17.00 – un  pahar cu apa alcalina si supa detoxifianta

18.30 – alcalinizare  si probiotice

20.00 – alcalinizare

 

Pe parcursul programului Green Detox sunt  recomandate urmatoarele:

– Colema (Angel of Water) de 3 ori / saptamana, in special a doua zi, a patra zi si a saptea zi a programului

– Consumul unor cantitati generoase de supa detoxifianta si ceaiuri din plante

– Participarea zilnica la cursurile de yoga si meditatie

– Exercitii fizice precum sarituri la trambulina (15 minute), inot, plimbari, etc

– Consumul a cel putin 1 litru de apa alcalina/zi – aceasta are un rol foarte important in procesul de detoxifiere

– Masajele terapeutice, sauna cu infrarosu si baia turceasca folosite zilnic pentru a grabi procesul detox

 

Clientii programului detox beneficiaza de 20% reducere din tarifele masajelor terapeutice ( ozon terapia, colon hidroterapia, etc) se pot obtine informatii detaliate asupra acestor terapii de la specialistii complexului detox.

La finalul programului de detoxifiere se vor primi recomandari si indicatii asupra vitaminelor si enzimelor ce trebuiesc consumate pentru a mentine starea de sanatate a organismului.

 

In cazul in care check-in se efectueaza inainte de ora 15:00 se calculeaza zi de detox, iar daca check-out se efectueaza dupa ora 12:00 se calculeaza zi de detox.

 

Anularea rezervarilor:

Nu se accepta copii sub 13 ani

Anularile sunt acceptate cu pana la 15 zile inainte de sosire, dupa acest timp se percepe 100% penalizare.

 

OFERTA SPECIALA LUNA IUNIE, STAI 7 NOPTI -PLATESTI 5

Pret incepand de la 1577 Euro/ persoana, cazare in camera dubla

 

Tariful include:

 • transport avion cursa charter
 • cazare 7 nopti in camera dubla
 • programul DETOX pentru 7 zile

Amenities of THE LIFECO ANTALYA – Program Detox

Guest Reviews (0 reviews)

THE LIFECO ANTALYA – Program Detox

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

 • Business
 • Couples
 • Family
 • Friends
 • Solo