Vacante speciale – sejururi, chartere, circuiteVacante speciale – sejururi, chartere, circuite
Forgot password?

Circuit- “Urmand pasii Mantuitorului!” Israel 2017 (05.07.2017)

Available Rooms

Circuite
5 nights

BETHLEEM – IERUSALIM – MAREA MOARTA – JERIHON – CAANA GALILEII – NAZARETH – Muntele TABOR – HAIFA – TEL AVIV

 

ZIUA 1: BUCURESTI – BETHLEEM

Intalnire la Aeroportul International Otopeni “Henri Coanda”, ora 08:30, cu insotitorul de grup. Imbarcare cursa El Al: Bucuresti 10:45Tel Aviv 13:15. Tur auto panoramic in jurul Portilor Sfintei Cetati. Cina si cazare la hotel Shepherd Plaza 4* (similar) in Bethleem.

 

ZIUA 2: BETHLEEM – IERUSALIM

Mic dejun. Bethleem, vizitarea Bisericii Ortodoxe a Nativitatii si a Criptei “unde Dumnezeu S-a facut Om”, pentru Mantuirea noastra (aici se afla o icoana a Maicii Domnului ”Aparatoarea Betleheemului”, facatoare de minuni). Vizitarea Bisericii romano – catolice Sfanta Ecaterina. Vizita la Ein Karem, “Patria Sfantului Ioan Botezatorul”. Vizitarea Bisericii si a Criptei in care s-a nascut “cel mai mare om nascut dintr-o femeie” si Fantana Fecioarei Maria. Intoarcere la Ierusalim, vizita pe Muntele Sionului, la Biserica Adormirii Maicii Domnului, Foisorul – Cina cea de taina, Mormantul Marelui Rege David. Vizita la Zidul Plangerii.

Cina si cazare hotel in Bethleem.

 

ZIUA 3: IERUSALIM 

Mic dejun. Deplasare la Ierusalim. Incepem Pelerinajul nostru (pe jos) cu Muntele Maslinilor; vizita la Biserica Pater Noster (Tatal Nostru), Biserica Dominus Flavit (Domnul a plans), Biserica Natiunilor (Agoniei) cu Gradina Ghetsimani. In continuare Biserica Mormantului Maicii Domnului si Pestera Getsimani. Vom intra in cetate prin Poarta Sfantului Stefan (Poarta Leilor). Vizitarea casei in care a locuit Maria in Cetatea Antonia. Parcurgerea pe jos a Viei Dolorosa cu cele 14 Statii in care s-a oprit Domnul pana la Sfantul Mormant. Urcare pe Golgota, Piatra Ungerii, vizitarea Paracliselor Sfinte. Incheiem ziua aprinzand o lumanare la Biserica Romaneasca din Ierusalim. Cina si cazare la hotel in Bethleem.

 

ZIUA 4: IERUSALIM  – JERIHON – MAREA MOARTA – TIBERIAS

Mic dejun. Deplasare Bethleem – Ierusalim – Marea Moarta. Intrare in orasul Jerihon – cel mai vechi oras din lume. Vizita la Biserica Greco – Ortodoxa unde se afla “Dudul lui Zacheu” si Biserica si Caminul Romanesc de la Jerihon. Privire asupra Muntelui Carantania si Manastirii Sfantului Gheorghe, unde Mantuitorul a fost ispitit de Diavol. Coboram spre Marea Moarta (-400 m), cea mai joasa mare de pe glob si vom ajunge la Qumran (vechiul centru al Esenienilor). Scurta oprire la magazinul cu produse cosmetice si la restaurant cu autoservire. Scurta pauza de 35 minute la Marea Moarta. Cina si cazarea la hotel in Bethleem.

 

ZIUA 5: MUNTELE TABOR – NAZARET – CAANA GALILEII

Mic dejun. Deplasare la Muntele Tabor – vizitarea Bisericii Grec – Ortodoxe, aflate pe locul “Schimbarii la Fata”. Transfer cu microbuze arabe (10 EURO / persoana, se achita la agentie). Nazaret, Vizitarea Bisericii Ortodoxe Sfantului Gavril cu Izvorul  Mariei – pictata de Fratii Morosanu in anul 1977 si a Bisericii Catolice “Buna Vestire”, cea mai mare constructie de cult din Orientul Apropiat. Caana, vizita la Biserica Grec – Ortodoxa, aflata pe locul casei lui Simion Cananitul unde a avut loc prima minune din Galileea, transformarea apei in vin. OPTIONAL, in functie de timp, vizita la Capris, fabrica de aur si diamante. Cina si cazare la hotel Rimonim Nazaret 4* (similar) in Nazaret/Tiberias.

 

ZIUA 6: TIBERIAS – CAPERNAUM – HAIFA – TEL AVIV/Aeroport International ”Ben Gourion” – BUCURESTI

Mic dejun. Parasim orasul Tiberias si ne indreptam spre Capernaum, oras denumit si ”Cetatea Domnului”, vizitarea vestitului loc unde Iisus a predicat, casa Sfantului Petru. Tabgha, unde Iisus a savarsit minunea inmultirii a 5 paini si 2 pesti. Muntele Fericirilor, vizitarea Bisericii. Continuam spre Haifa, splendid oras–port la Mediterana, aflat intr-un mare golf la poalele Muntelui Carmel. Vom admira Templul Cultului Bahai cu gradinile pe terase–etajate, vizitarea Bisericii Stela Maris (Steaua Marii) cu grota Sfatului Prooroc Ilie Tezviteanul. Parasim Haifa si ne indreptam pe langa coasta Mediteranei spre Tel Aviv. Continuam spre Aeroportul International Ben – Gurion. Imbarcare cursa EL AL: Tel Aviv 17:40 – Bucuresti 20:35.

 

 

PRET/PERSOANA: 470 EURO (loc in camera dubla/tripla)

  Supliment camera single: 140 EURO

 

SERVICII INCLUSE:

 • Transport avion Compania El Al, Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti;
 • Asistenta (Tel Aviv) in aeroport la sosire;
 • 5 nopti cazare cu demipensiune (mic dejun si cina) in hoteluri cat. ”turist” echivalent: 4*/3*sup.: 4 nopti in Bethleem, 1 noapte in Tiberias/Nazaret;
 • Transport autocar modern (a/c) pentru executarea programului;
 • Intrari la obiectivele monahale precizate in program;
 • Ghid local – vorbitor de limba romana la principalele obiective din Bethleem si Ierusalim („Via Dolorosa”);
 • Insotitor roman de grup/Tour Leader.

 

NU SUNT INCLUSE:

 • Taxele de aeroport : 160 EURO / persoana (pot suferi modificari) – se achita la agentie;
 • Transfer taxi / microbuz Muntele Tabor: 10 EURO / persoana – se achita la agentie;
 • Tips (bacsisuri) se practica in Zona Orientului Apropiat, inclusiv in Israel: 25 EURO / persoana (pentru ghizi locali, soferi, restaurante, hoteluri), se achita la fata locului reprezentantului agentiei locale;
 • asigurarea medicala si asigurarea storno (optionala/ se incheie odata cu semnarea Contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice);

 

 

GRUP MINIM: 30 PERSOANE.

Supliment grup 25 – 29 persoane: 30 EURO / persoana;

Supliment grup 20 – 24 persoane: 70 EURO / persoana.

Pentru un numar mai mic de 20 participanti pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

 

ACTE NECESARE:

Pasaport valabil inca 6 luni de la data plecarii. In vederea acceptului de intrare in statul Israel, copie xerox.

 

ATENTIE! Nu se mai accepta pasapoarte temporare, cu valabilitate de un an!

 

TERMENUL LIMITA DE INSCRIERE: cu 14 zile inainte de data plecarii.

Programul actiunii poate fi modificat de catre conducatorul de grup in functie de anumite situatii speciale.

NOTA: Autoritatile israeline isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezinta suficienta incredere chiar daca aceasta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice. Agentia toroperatoare nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecarii. Turistul isi asuma riscurile de a-i fi refuzata intrarea si de aceea este obligat sa informeze agentia asupra  oricarui incident petrecut vreodata in afara granitelor Romaniei, precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statul Israel.

Amenities of Circuit- “Urmand pasii Mantuitorului!” Israel 2017 (05.07.2017)

Guest Reviews (0 reviews)

Circuit- “Urmand pasii Mantuitorului!” Israel 2017 (05.07.2017)

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

 • Business
 • Couples
 • Family
 • Friends
 • Solo